Kayıtlar

Şubat 4, 2018 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Rize Yaylaları - YouTube Kanalı - Yayla Manzaraları

Resim
Rize Yaylaları video çekimlerimiz Rize’nin bütün yaylaları için yapılacaktır. Yaylalarla ilgili çekecek olduğumuz videoları Rize Yaylaları Youtube Kanalından izleye bilirsiniz.

Yaylaya Giden Keçi Sürüsü - Rize Yaylaları

Resim
Yaylaya Giden Keçi Sürüsü - Rize Yaylaları

Rize Yaylaları YouTube Kanalı

Resim
Rize Yaylaları ile ilgili çekecek olduğum videoları, Rize Yaylaları YouTube kanalına  abone olarak izleye bilirsiniz. 

Rize Yaylaları - Doğanın Yüzü

Resim
Doğa yüzünü gösterdiğinde bazen yazdır bazen kış. Doğa yüzünü gösterdiğinde bazen uçsuz bucaksız biz ova bazen ölü bir deniz. Doğa yüzünü gösterdiğinde bazen doyumsuz bir manzara bazen kuru bil dal. Doğa yüzünü gösterdiğinde bazen bir damla bazen aşılması zor okyanus. Doğa yüzünü gösterdiğinde bazen felaket bazen mükâfat. Doğa yüzünü gösterdiğin de bazen ben bazen sen dır.

Alçılı Köyü - Zomroti - Rize Yaylaları

Resim

Rize Yaylaları - Dere Taşı

Resim
Amaçsız bir gidiş değil, O amaca gidiyor. Her geçtiği taşın üzerinden ufak bir parça daha kopararak. Taş zannediyor ki buralar bana kaldı. Gidene bakıyor kendine değil, bu yüzden gideni görüyor kendini değil. Durdururum zannediyor bazen bent oluyor, bazen yönünü değişiyor farklı yöne sevk ediyor. Taş bu anlamaz ki. Akarsuyun hayat hikâyesidir bu taşın değil. Taş ne serttir ne yumuşak, oysa su öylemi, hem serttir hem yumuşak. Bazen suya imrenir bende gideyim der başlar yuvarlanmaya. Suyun ki bir yol dur onun ki macera. Garip varlıklar şu taşlar, çok garip.

Rize Yaylaları - Doğa Her Şeyi Biliyor

Resim
Doğa insana bir yaşamın öyküsünü anlatır. Kuruyan bir ağaç dalı ile bazen devrilen bir ağaçla. Bazen sararan bir otla bazen ölü zannettiğimiz toprağın üzerinde açan bir çiçekle. Doğa her şeyi biliyor. Akarsu hayat bulmak için akıyor balık hayatı akarsuyun içinde buluyor,  doyasıya yaşadığı hayatın sonunda ölüsü bile hayat veriyor. Doğa dürüsttür, aldatmaz. Sabırlıdır, alçak gönüllüdür, bir o kadar da serttir. Doğa yaylalardan ibaret değildir lakın yaylalar doğanın saklı cennetleridir. Bazen gitseniz de o saklı cennetlere göremezsiniz.