Kayıtlar

Kasım 12, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Ayder Yaylası

Resim
Ayder Yaylası Rize Yaylaları’nın en çok bilinen, tanınan, ziyaret edilen ve gelişmiş olan yaylalarından biridir Ayder Yaylası. Hatta gelişmişliği öyle bir noktaya gelmiş ki neredeyse yayla hükmünün dışına çıkacak.

SCN, RİZE YAYLALARI, ETİKETLER

Resim
SCNRİZEYAYLALARİ Scnrizeyaylalari.blogspot.com.tr web adresinden yayın yapan scnrizeyaylaları bloğumuzda yer alan yazı ve makaleler için kullanılan ve kullanılacak olan etiketler; rizeyaylaları ve rizeyaylaları nın yayla adlarıdır.   Örnek : Ayder Yaylası, Anzer Yaylası, Elevit Yaylası, Baş Yayla 

Doğanın Kalbine Seyahat / Rize Yaylaları

Resim
Rize ilinin doğal güzellikleri ile ilgili bir çok makale / yazı okumuşsunuzdur. Okumayı sevmeyenler yada okumayı tercih etmeyenler, konuşulanlardan duymuş, konuşmalarında söz etmiştir. Kimilerinin gezi plan ve programları dahilinde olan, kimilerinin ise planladıkları şekli ile gezip gördükleri güzellikler  arasında olan Rizenin doğal güzelliklerinin kaynağı Rize Yaylaları.

Türkiye'de Kültür Turizmi

Resim
  Türkiye sahip olduğu doğal güzelliklerin yanı sıra, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olmanın vermiş olduğu kültürel zenginliğin yanı sıra, bu medeniyetlere ait birçok eserin yüzyıllardır korunarak saklandığı bir açık hava müzesi konumunda olan bir ülkedir. Ancak yıllardır bu zenginliklerden Türk turizminin kültür turizminde gelişmiş olan Avrupa ülkelerinin aksine bu turizm ürününden yeterince yararlanılamadığı görülmektedir. Bu nedenle başta Kültür ve Turizm Bakanlığı olmak üzere turizme yön veren tüm kamu ve özel sektör kuruluşlarınca turizmin çeşitlendirilmesine ilişkin politikalar uygulanmaya çalışılmaktadır. 

Sislerin Arkasındaki Saklı Güzellikler

Resim
Rize Yaylaları arasında en çok bilinenlerinden biri olan Ayder Yaylası için yapmış olduğumuz gezi planımız Çamlıhemşin’e vardığımızda değişikliğe uğradı ve kendimizi Çiçekli Yaylada bulduk.

SCN Rize Yaylaları Bloğu

Resim
Bir ili tanımak, bilmek o ilin yaylalarını tanımak bilmek anlamına gelmez.   Bir ili görmek, gezmek o ilin var olan dünyasından haberdar olunduğu anlamına gelmez.