SCN, RİZE YAYLALARI, ETİKETLER

SCNRİZEYAYLALARİ
Scnrizeyaylalari.blogspot.com.tr web adresinden yayın yapan scnrizeyaylaları bloğumuzda yer alan yazı ve makaleler için kullanılan ve kullanılacak olan etiketler; rizeyaylaları ve rizeyaylaları nın yayla adlarıdır.  
Örnek : Ayder Yaylası, Anzer Yaylası, Elevit Yaylası, Baş Yayla 



Kaleler, eski tarihi köprüler ve Rize yöresel yemekleri ile ilgili sayfalar için yazılacak olan yazı ve makalelerde kullanılacak etiketler;Kale adları, tarihi köprü adları ve yöresel yemek adları ile aynı olacak.
Örnek : Zil Kale, Çat Köprüsü, Kale (Hala) Köprüsü

Blogger’den yayın yapan bir ana blog ve bu bloğa bağlı, bütün yayla adları ile ayrı ayrı açılmış bloglar topluluğu scnrizeyaylaları olarak, scnrizeyaylaları.blogspot.com.tr adresinden yayın yapar. Ana yayın bloğu olan scnrizeyaylalari bloğu Rize Yaylaları’nın tanıtımını değil bu yaylaların tanıtımını yapacak olan blogların tanıtımını yapar.  Scnrizeyaylaları blogları hakkında ayıntılı, Rize Yaylaları hakkında genel bilgi sunar. Rize Yaylaları’nın ayrıntılı tanıtımı ise her yayla için yaylanın kendi adı ile açılmış olan blogda yapılır.
Yayınlarımızda zaman zaman kaynak yazılar kullanılmakta ve bu kaynak yazıların hangi yayınlardan faydalanılarak elde edildiği, kullanıldığı o yazı veya makalenin altında belirtilmektedir. 

Scnrizeyaylaları bloğunda, okuyucularımıza ve genel anlamda blog yazarlığı yapan tüm blog yazarlarına bilgi ve fikir amaçlı, bunun benzeri yazılar zaman zaman yayınlanacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Rize Yaylaları - Elevit Yaylası (Yayla Köy)

Turizmin Kültür Üzerindeki Olumsuz Etkileri