Ayder Yaylası Tanıtım, Doğa, Seyahat Bloğumuz Açıldı


Rize ilinin Çamlıhemşin ilçesine bağlı olan Ayder Yaylası için hazırlamış olduğumuz bloğumuz, www.scnayderyaylasi.blogspot.com.tr alan adı ile blogger üzerinen yayın yapacaktır.
Rize Yaylaları’nın en çok bilinen yaylalarından biri olan Ayder Yaylası’nı kapsamlı olarak tanıtacak olduğumuz bloğumuz elbetteki belli bir süreç içerisinde doyurucu bir noktaya gelecektir. Doğa sever, seyahat sever, tatil aktivitelerini yayla turizmi kapsamında değerlendirmeyi tercih eden tüm blog okuyucularımıza, seyahat, tatil ve yayla ortak noktası ele alınarak hizmet verecektir.


Uzun bir sürecin sonun da istenilen noktaya gelecek olan bloğumuz, başlama noktasından sonraki her adımı ile de Ayder Yaylası blog okucusu /  takipcileri için ayrı bir doyum sunacaktır.
Ayder Yaylası’nın genel tanıtımı yanısıra, Kaplıcası, balı, yaz ve kış turizmindeki rölü, doğası ve en önemlisi insanı bloğumuzda çeşitli yönleri ile ele alınacak.
Daha geniş kapsamda sürekliliği devam edecek ve hiç eksik olmayacak olan blog yazılarımızın ana konusu ise tabi ki, yayla turizmi kapsamında yapılan ve yapılacak olan seyahatler olacak.

Ayder Yaylası’nda yapılan şenlikler ve festivaller yerinde izlenecek, değerlendirilecek, blog okuyucularımızın / takipçilerimizin beğenisine sunulacak.
Turizm seyahat kapsamında yazılan bir çok blog her ne kadar bölgeyi tanımayan, bilmeyen, daha önce duymamış ve görmemiş kişilere hitaben yazılıyor olsada, bu hitapların bir başka hedefide tanıtılan o bölgenin kendi bölge halkıdır. Bölgeyi terk etmemişler için bir paylaşım, bölgeyi terk edenler için ise bir özlemi gidermektir.


scnrizeyaylalari bünyesinde faaliyet gösteren, yayla tanıtımları ile ilgili olarak açılmış ve açılacak olan bloglarımızın tamamı, yayla tanıtım bloglarımızın haricinde ki diğer bloglarımız da dahil olmak üzere, tüm çalışmalarımız aynı zamanda blog yazarlarına hitaben fikir noktasında önemli bir çalışmadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Rize Yaylaları - Elevit Yaylası (Yayla Köy)

Turizmin Kültür Üzerindeki Olumsuz Etkileri