SCN Rize Yaylaları Beş Yayla Tanıtım Bloğu



SistemSCN bünyesinde faaliyet gösterecek, scnrizeyaylalari ana merkezli olarak şekillenecek ve her yaylanın kendi adı ile sunum yapacak olan Rize Yaylaları bloglar topluluğu beş yayla bloğumuz ile planlanan ilk aşamasını tamamlamış oldu.
Beş önemli yaylamız ile yayın hayatına başlayan, scnrizeyaylalari kapsamında ki yayla tanıtım bloglarımızın yapım sürecinin birinci aşamasının ikinci basamağı olan, yayla blogları içerik geliştirme ve içerik zenginleştirme aşamasına geçmiş bulunmaktayız.
Bu yüzden var olan diğer yaylalarımız ile ilgili olarak açacak olduğumuz yayla tanıtım bloglarını yayına almadan önce, açmış ve yayına almış olduğumuz beş yayla tanıtım bloğumuzun en az beş doyurucu içerikle, planlanan oluşum sürecinin ilk aşamasını tamamlaması sağlanacak. Devanım da var olan diğer yaylaların, kendi adları ile açılacak olan ve blogger üzerinden yayın yapacak, yayla tanıtım bloglarımız, scnrizeyaylalari bünyesine katılacaktır.
İçerik olarak Seyahat ve Yayla Turizmi kapsamında şekillenecek olan bloglar topluluğumuzun ana bloğu ve bu ana blog yönetiminde açılmış ve yayın hayatına başlamış olan blog listemiz okumuş olduğunuz bu yazının devanım da listelenmiştir.

Ana blog :scnrizeyaylalari
Blog 1 : Ayder Yaylası bloğu
Blog 2 : Elevit Yaylası (Yayla Köy) bloğu
Blog 3 : Baş Yayla bloğu
Blog 4 : Palovit Yaylası bloğu
Blog 5 : Aşağı ve Yukarı Kavrun Yaylası bloğu


Yukarıda da belitmiş olduğumuz gibi bu beş yayla tanıtım bloklarımız içerik olarak en az beşer adet içerik ile okuyucuları ve takipçileri ile buluştuktan sonra diğer yaylalarımızın yayla tanıtım blogları bloglar topluluğumuza katılacak.
Hazırlanan her blog içeriğimiz sonuçlanmış ve son aşaması ile yayın hayatına alınmamış olup, yayın hayatının yayın sürecinde ki ilk aşaması ile okuyucu ve takipçileri ile buluşmuştur.Yayın hayatına alınmış olup ilk aşamasını tamamlamış olan blog içeriklerimiz, kısa bir süre sonra ikinci aşamaya alınacak ve güncellemeler yapılacaktır. Bu güncellemeler sonucun da blog içerikler imiz farklı web sayfa bağlantıları ile şekillenecek, içeriğin konu bütünlüğü zenginleştirilecek. Güncelleme ve konu bütünlüğü bakımından zenginleştirilmiş blog içeriklerimiz SEO ve SEM organizasyonları ile geniş kitlelere ulaşacak.
Sosyal medya ağları SEO ve SEM tanıtımlarının tamamlayıcı unsuru olarak, blog tanıtım çalışmalarımızın ayrılmaz bir parçası olacak.
Genel olarak var olan ve açılacak olan bütün bloglarımız sistemSCN sitemi ile birlikte tanınacak. sistemSCN nin ne olduğu ve sistem hakkındaki geniş bilgiye sistemSCN nin sistem tanıtım bloğundan tüm okuyucularımız ve blog takipçilerimiz ulaşabilecek.
sistemSCN yönetiminde ki tüm bloklarımız, sistemSCN yönetiminde faaliyet göstermiş olduklarını belirten SCN tanıtıcı harflerinden oluşan logoyu yada logo benzeri bir tanıtıcı işaret taşır.
sistemSCN bünyesinde faaliyet gösteren her blog sistemin tanıtımına kısada olsa değinir fakat net bir açıklık kazandırmaz. sistemSCN kendi tanıtım bloğu ise sistemin kendisine net bir açıklık getirirken sistem bünyesin deki faaliyet gösteren blog çalışmalarına net bir açıklık getirmez.
sistemSCN nin yayın zemini var olan küresel sistemler, yayın akışı ise sistemSCN nin kendi belirlediği, bu küresel sistemler üzerine kurulu, kendine has bir sistemdir. Daha geniş ve anlaşılması kolay içerikler sistemin kendi blog sayfasında yayınlanacaktır.
Doğa kendi bünyesinde binlerce hatta milyonlarca karışık ve anlaşılması güç sistemler barındırır. Açıklaması zor bu devasa ekolojik sisteme, bir ressam portre, bir fotoğrafçı kare, bir köylü tarla der geçer…






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Rize Yaylaları - Elevit Yaylası (Yayla Köy)

Turizmin Kültür Üzerindeki Olumsuz Etkileri